Digitkon
Digitkon
digitkon
Mergeţi la conţinut
Întrebări Frecvente | Contracte

Întrebări Frecvente: Recuperare Date


CONTACT

Pentru confortul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul: +40-722-134-298.


Preluarea comenzii dumneavoastră

Dacă sunteți din București, vă recomandăm să folosiți firmele de curierat rapid pe bicicletă ca Sinapseria sau Kyklos sau, dacă doriți să ne înmânați personal mediul de stocare, putem stabili detaliile la telefon. Dacă locuiți în altă localitate, puteți folosi servicul de curierat al Poștei Române sau oricare altă firmă de curierat preferați. Costurile de transport sunt suportate de către dumneavoastră.


Adresa: S.C. Colateral Partners SRL, Șos. Vergului Nr.65, Bl.17, Sc.E, Et 8, Apt. 190, Cod Poștal 022447, Sector 2, București. Telefon: +40-722-134-298. Persoana de contact: Dragoș Tudor


Cum se procedează cu comenzile

Comenzile sunt preluate și procesate în ordinea primirii lor. Termenul în care procesăm o comandă este determinat de volumul de lucru. Vă asigurăm că din momentul în care am intrat în posesia comenzii dumneavoastră, devine prioritatea noastră de a vă oferi cât mai repede posibil bucuria recuperării datelor. Comenzile nu sunt procesate în weekenduri și în perioada sărbătorilor legale.


Modalitatea de plată

Plata se poate face:


  • prin bancă (dacă preferați această modalitate de plată, confirmarea plății poate dura între 24 - 48 de ore. Livrarea produselor se va face numai după intrarea banilor în contul firmei.)

  • online, prin card. Procesatorul nostru de plăți este euplătesc.ro și puteți utiliza carduri de tipul Visa / Visa Electron / MasterCard / Maestro. Dacă optați pentru această modalitate, după emiterea facturii, vă vom trimite prin intermediul emailului un link de plată.


Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.


  • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

  • "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.


Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
Date recuperate

Recuperăm datele de pe următoarele medii de stocare:


Carduri de memorie și memorii USB


Ce putem recupera:


  • documente Microsoft și Open Source (DOC, DOCX, ODT, RTF, HTML, PDF etc)

  • imagini digitale și imagini RAW (de ex. JPEG, PSD, EPS, TIFF, PNG, RAW etc.)

  • prezentări și foi de calcul (XLS, XLSX, ODS etc.)

  • arhive și backup-uri (ZIP, RAR, etc.)

  • Fișiere audio și înregistrări video (AVI, DAT, MKV, MPG, VOB, MP3 etc).
CONFIDENȚIALITATE

Confidențialitatea datelor


Datele dumneavoastră sunt în siguranță, NU sunt păstrate și nici distribuite. Mai mult, odată recuperate și livrate, vă recomandăm să le faceți o copie de rezervă întrucât noi vom șterge toate fișierele digitale folosind tehnici care vor împiedica recuperarea acestora. În cazul în care din orice motiv v-ați pierdut datele și nu le-ați făcut o copie de rezervă, va trebui să comandați și să plătiți, din nou, recuperarea de pe mediul de stocare.


Livrare

Returnarea & Livrarea


Returnarea mediului de stocare trimis către Digitkon pentru procesare, vă va fi înapoiat folosind același mod în care ați procedat atunci când ni le-ați trimis. Dacă ați folosit o firmă de curierat sau o altă metodă care implică costuri, acestea vor fi suportate de către dumneavoastră.


Livrarea Datelor Recuperate


După efectuarea și confirmarea plății vă vom furniza produsele digitale fie pe suportul optic (CD/DVD, HDD, Stick de memorie, etc) pus la dispoziție de către dumneavoastră sau achiziționat de la noi, fie vă vom oferi un link de descărcare dacă ați optat pentru această modalitate.

Dacă aveți întrebări, contactați-ne. Vom fi bucuroși să vă răspundem.

Înapoi la conţinut