Digitkon
Digitkon
Mergeţi la conţinut

Întrebări Frecvente: Scanare Filme și Fotografii

CONTACT

Pentru confortul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul: +40-722-134-298 sau prin formularul de rezervare pentru a vă asigura că serviciul este disponibil sau, în cazul în care este indisponibil dar doriți să beneficiați de calitatea serviciului de scanare, să aflați momentul la care vă putem prelua comanda.


Preluarea comenzii dumneavoastră

Dacă sunteți din București, vă recomandăm să folosiți firmele de curierat rapid pe bicicletă ca Sinapseria sau Kyklos sau, dacă doriți să ne înmânați personal materialele, putem stabili detaliile la telefon. Dacă locuiți în altă localitate, puteți trimite filmele foto și / sau fotografiile printate cu ajutorul Poștei Române sau oricare altă firmă de curierat preferați. Costurile de transport sunt suportate de către dumneavoastră.


Adresa: S.C. Colateral Partners SRL, Șos. Vergului Nr.65, Bl.17, Sc.E, Et 8, Apt. 190, Cod Poștal 022447, Sector 2, București. Telefon: +40-722-134-298. Persoana de contact: Dragoș Tudor


Cum se procedează cu comenzile

Comenzile sunt preluate și procesate în ordinea primirii lor. Termenul în care procesăm o comandă de scanare fotografii sau pozitive și negative filme foto este determinat de volumul de lucru. Vă asigurăm că din momentul în care am intrat în posesia comenzii dumneavoastră, devine prioritatea noastră de a vă oferi cât mai repede posibil bucuria amintirilor și satisfacția unor imagini digitale de înaltă calitate. Comenzile nu sunt procesate în weekenduri și în perioada sărbătorilor legale.


Modalitatea de plată

Plata se poate face:


 • prin bancă (dacă preferați această modalitate de plată, confirmarea plății poate dura între 24 - 48 de ore. Livrarea produselor se va face numai după intrarea banilor în contul firmei.)

 • online, prin card. Procesatorul nostru de plăți este euplătesc.ro și puteți utiliza carduri de tipul Visa / Visa Electron / MasterCard / Maestro. Dacă optați pentru această modalitate, după emiterea facturii, vă vom trimite prin intermediul emailului un link de plată.Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.


 • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 • "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.


Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
Formate de film și fotografie

Ce scanăm

Formate filme negative și pozitive foto:


 • 35mm (24x36mm)

 • 120/220 (max.6x20cm)

 • Pentru scanarea formatelor de filme foto largi, rare și atipice, în vederea arhivării colecțiilor de filme fotografice, așteptăm să ne oferiți detalii.


Format Fotografie:


 • fotografii cu un format maxim A4 (210x297 mm)

Caracteristici Pachet Standard

Rezoluția de scanare:


Scanare filme color

 • Format îngust (135mm): 3200 dpi


Include:

 • pregătirea cadrelor pentru rezultate superioare
 • aplicarea de filtre pentru reducerea granulației, a impuritaților și zgârieturilor

Recomandat pentru filmele foto color


Caracteristici Pachet Pro

Rezoluția de scanare:

 • Format îngust (135mm): 4800 dpi
 • Format mediu (120/220): 4800 dpi


Include:


 • pregătirea cadrelor pentru rezultate superioare

 • aplicarea de filtre pentru reducerea granulației, a impuritaților și zgârieturilor
 • sunt alocate 3 minute pentru curățarea și îmbunătățirea fiecărei imaginii
Pentru imaginile afectate de deterioarea mai avansată a filmelor, puteți solicita și serviciul de retușare foto

Caracteristicile scanării fotografiilor printate

Format fotografie: maxim A4 (210x297 mm)

Scanările fotografiilor printate se fac la 1200dpi.


 • pregătirea fotografiilor pentru obținerea de rezultate superioare

 • sunt alocate 3 minute pentru curățarea și îmbunătățirea fiecărei imaginii digitale.Pentru imaginile afectate de deteriorarea mai avansată a fotografiilor printate, puteți solicita și serviciul de retușare foto


CONFIDENȚIALITATE

Serviciu confidențial


Amintirile dumneavoastră sunt în siguranță. Fotografiile NU sunt păstrate și nici distribuite. Mai mult, odată digitalizate și livrate, vă recomandăm să le faceți o copie de rezervă întrucât noi vom șterge fotografiile folosind tehnici care vor împiedica recuperarea acestora. În cazul în care din orice motiv v-ați pierdut fotografiile și nu le-ați făcut o copie de rezervă, va trebui să comandați și să plătiți, din nou, scanarea filmelor foto.


Livrare

Returnare, Livrare, Păstrare


Returnarea fotografiilor și / sau a filmelor trimise către Digitkon pentru procesare, vă vor fi înapoiate folosind același mod în care ați procedat atunci când ni le-ați trimis. Dacă ați folosit o firmă de curierat sau o altă metodă care implică costuri, acestea vor fi suportate de către dumneavoastră.


Livrarea Imaginilor Digitale


După efectuarea și confirmarea plății vă vom furniza produsele digitale fie pe suportul optic (CD/DVD, HDD, Stick de memorie, etc) pus la dispoziție de către dumneavoastră sau achiziționat de la noi, fie vă vom oferi un link de descărcare dacă ați optat pentru această modalitate.


Păstrarea materialelor fotografice


Dacă ne-ați înmânat personal materialele fotografice și ați optat pentru livrarea electronică, vă rugăm să veniți să preluați materialele în termen de cel mult 60 de zile. Pentru a vă reaminti, vă vom notifica periodic în tot acest interval de timp. În cazul în care cele 60 de zile au trecut, înseamnă că renunțați la ele și sunteți de acord că nu mai suntem responsabili de păstrarea lor.

Dacă aveți întrebări, contactați-ne. Vom fi bucuroși să vă răspundem.

Înapoi la conţinut