Digitkon
Mergeţi la conţinut

Menu principal:

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Ultima actualizare: 08.01.2016


SC Colateral Partners SRL., denumită generic, în cele ce urmează, şi Digitkon, în calitate de autor/proprietar/administrator/utilizator al website-ului www.digitkon.com, respectă caracterul privat şi securitatea informaţiei furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizaţi acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat şi aplicat prezenta politică de confidenţialitate.


Accesarea și/sau utilizarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor şi condiţiilor de utilizare, politicii cookies, a politicii de retragere din contract şi a prezentei politici de confidenţialitate și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea şi reprezintă întreaga înţelegere (contractul) dintre părţi.


Politica de confidențialitate prezentată este valabilă şi se aplică pentru toate website-urile din domeniul și subdomeniile www.digitkon.com şi pentru care SC Colateral Partners SRL are calitatea de autor / proprietar / administrator / utilizator. Toate aceste website-uri (asa cum există ele în prezent sau vor fi ulterior implementate) precum şi website-ul www.digitkon.com vor fi denumite generic, în mod individual sau colectiv, Digitkon și/sau www.digitkon.com în cele ce urmează.

DECLARAȚIE

Digitkon va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal numai atât timp cât acest lucru este strict necesar pentru realizarea scopurilor menționate în prezenta politică de confidențialitate.


Digitkon nu încurajează tehnicile de tip Spam. SC Colateral Partners SRL nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terţi.

COLECTAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Digitkon poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră şi dacă ni le furnizaţi voluntar.


Formularul de contact, comandă și/sau înregistrare prezentat pe site-ul www.digitkon.com cere informaţii prin care puteţi fi identificat sau prin care vă putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip "business contact".


Colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul www.digitkon.com implică:


Formularul de contact, comandă online prezentate dumneavoastră atunci cand doriți să ne contactați sau să plasați o comandă pe www.digitkon.com vor trebui completate cu toate informaţiile solicitate şi marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

SCOPUL COLECTĂRII DATELOR SOLICITATE

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către Colateral Partners SRL și sunt folosite pentru următoarele scopuri:


  • întocmirea facturilor fiscale reprezentând contravaloarea produselor și serviciilor achiziționate,
  • întocmirea contractelor de prestări servicii, în cazul în care clientul solicită acest lucru,
  • pentru livrare acestora,
  • realizarea serviciilor de comunicație electronică,
  • pentru transmiterea de oferte, mesaje publicitare și de marketing

Pentru realizarea unuia sau a mai multor scopuri din cele menţionate mai sus, Digitkon poate dezvălui datele cu caracter personal unuia sau mai multor destinatari din următoare categorii: persoanei vizate, furnizorilor de servicii şi bunuri, partenerilor contractuali ai Colateral Partners SRL și/sau autorităților publice centrale/locale.


Nu sunteți obligat/ă să ne furnizați datele, acestea fiind necesare în scopul prelucrării pentru gestiune economico - financiară şi administrativă, serviciilor de comunicație electronică, reclamă, mesaje publicitare și de marketing.


Refuzul de a ne furniza datele cu caracter personal determină implicit imposibilitatea de a realiza unul sau mai multe din scopurile menționate în acest document.

DATE SOLICITATE

SC Colateral Partners SRL, prelucrează doar unele sau toate dintre următoarele categorii de date cu caracter personal și/sau anonime în vederea desfășurării activităților aferente scopurilor indicate mai sus:

Date explicite:


- Nume și Prenume

- Nume Firmă
- Adresă Poștală de Facturare și/sau Adresa de Livrare
- Email
- Telefon / Fax


Alte date:


- Numărul de Înregistrare la Oficiul Registrului Comerțului

- Cod Fiscal / Cod Unic de Înregistrare / CNP (persoane fizice)


Datele cu caracter personal care beneficiază de un regim special de protecție:


- codul numeric personal,

- seria și numărul actului de identitate,


date care vor fi colectate și prelucrate numai în măsura în care acest lucru este necesar pentru ca SC Colateral Partners SRL să se conformeze obligațiilor legale aplicabile privind facturarea sau pentru întocmirea contractelor de prestări servicii, în cazul în care clientul solicită acest lucru.


Date anonime:


Acest site folosește cookie-uri, fişiere stocate temporar în memoria computerului sau telefonului mobil. Folosirea cookie-urilor poate fi refuzată prin dezactivarea acestei funcții din browser-ul dumneavoastră. Pentru informațiile privind folosirea cookie-urilor în contextul operării site-ului, vă rugăm să citiți politica de cookies.


Digitkon ar putea, poate colecta și utiliza următoarele tipuri de date, fără conținut de date cu caracter personal, de la vizitatorii www.digitkon.com, pentru îmbunătățirea performanței site-ului, măsurarea campaniilor noastre de promovare și a serviciilor furnizate:


- adresa IP (Protocol Internet);

- programul de navigare (browser) folosit;
- numele domeniului referent (prin intermediul căruia vizitatorul a ajuns la www.digitkon.com)
- orele de acces si durata vizitei
- hostname-ul ISP-ului

LINKURI EXTERNE

Site-urile pot conţine legături spre alte website-uri, în afara controlului Digitkon, website-uri pe care credem că le veţi găsi utile. Dacă accesaţi aceste linkuri, veţi accesa/vizita website-uri care pot avea o politică de confidenţialitate diferită de Digitkon.

MINORI

Digitkon nu comercializează produse şi/sau servicii care să fie achiziționate de către minori. Digitkon poate vinde sau încasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dacă sunt achiziţionate de către un adult. Dacă sunteţi minor şi accesaţi/ vizitați un website, o puteţi face doar dacă sunteţi sub supravegherea unui părinte sau a tutorelui legal.


Impunerea acestei Politici de Confidenţialitate


Dacă aveţi întrebări legate de Politica de Confidenţialitate sau doriţi să fiţi informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de către SC Colateral Partners SRL şi care vă privesc direct, vă rugăm să ne contactaţi.

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

Vă rugăm să accesaţi şi secţiunea Termeni şi Condiţii de utilizare care se aplică de asemenea accesului/vizitei dumneavoastră pe Digitkon.

LEGISLAȚIE

Politica de confidenţialitate se supune legislaţiei române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamaţiei la sediul SC Colateral Partners SRL. În cazul în care nu se poate ajunge la o înţelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competentă instanţă judecătorească din aceeaşi structură administrativă cu sediul SC Colateral Partners SRL.

CONSIMȚĂMÂNT / ACORD EXPRES ȘI NEECHIVOC

Prin acceptarea prezentului formular de consimţământ confirmaţi faptul că aţi fost informat cu privire la datele cu caracter personal referitoare la dumneavoastră, care urmează să fie colectate, stocate, prelucrate şi utilizate, şi că sunteţi de acord ca aceste date cu caracter personal să fie prelucrate şi utilizate în limitele astfel specificate, pe durata de desfăşurare a activităţii societăţii.


Accept prezentul formular pentru a indica faptul că:


  • am citit şi am înţeles în totalitate cele de mai sus, şi:

  • consimt la prelucrarea şi utilizarea Datelor mele cu Caracter Personal, în conformitate cu cele indicate în prezentul formular.


DREPTUL DE OPOZIȚIE

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor.


Pentru exercitarea drepturilor de mai sus şi pentru orice detalii suplimentare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de către SC Colateral Partners SRL, persoanele vizate ne pot scrie la adresa: office[@]digitkon.com. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.


Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în altă țară.


Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

SECURIZAREA INFORMAȚIILOR

Digitkon depune toate eforturile rezonabile prin utilizarea de software, metode și tehnologii pentru protecția datelor furnizate prin utilizarea unui sistem informatic securizat și aplicarea de măsuri stricte în ceea ce privește accesul și operarea datelor cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare.


Digitkon se angajează să asigure cel mai înalt standard de securitate referitor la sistemele informatice proprii, dar și dumneavoastră, în calitate de utilizator final, aveți un rol important în asigurarea securității datelor și informațiilor transmise prin intermediul dispozitivelor și sistemelor electronice. De aceea, vă rugăm să vă asigurați că:


  • folosiți și utilizați un browser actualizat, opțiunile de securitate ale sistemul de operare și programe antivirus care conțin cele mai recente actualizări

  • preveniți accesul neautorizat la dispozitivul / computerul dumneavostră
  • asigurați-vă că nu desfășurați activitățile confidențiale pe dispozitivul / computerul dumneavoastră atunci când sunt persoane care vă urmăresc
  • când accesați o pagină web pentru plăți online sa aveți deschisă în broswer doar acea pagină pentru efectuarea de plăți.
  • alegeți parole complexe pe care le schimbați în mod regulat. De asemenea, este indicat să folosiți parole diferite pentru fiecare site.
  • nu deschideți și nu accesați linkurile sau butoanele din emailu-rile suspecte care pot duce la instalarea de virusi, spyware sau aplicații malware, ce pot duce la compromiterea computerului și la furtul datelor sensibile.
  • nu folosiți rețelele de tip wireless dacă acestea nu prezintă încredere sau sunt nesecurizate.


VALABILITATE

Digitkon îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment continuţul website-ului www.digitkon.com, precum şi Politica de confidenţialitate, Politica de Cookies, Termenii şi condiţiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi.

CONTACT

SC Colateral Partners SRL

Registrul Comerţului Nr. J40/547/2007
Cod Unic de Înregistrare RO 20547364
Adresa: Șos. Vergului Nr.65
Bl.17, Sc.E, Et.8, Apt.190
Sector 2, cod poştal 022447, Bucureşti
România


Contact: Dragoș Tudor

Telefon: +4-0722.134.298
E-mail: office[@]digitkon.com

Soluții Digitale Web
Șoseaua Vergului Nr.65, Sector 2
București, România
Telefon: +40-722-134-298
Email:office[@]digitkon.com
facebook-digitkon
twitter-digitkon
googl+-digitkon

Prețurile afișate includ TVA

Înapoi la conţinut | Înapoi la meniul principal