Digitkon
Mergeţi la conţinut

Menu principal:

DESPRE NOI:

solutii-digitale-web-digitkon

este o firmă concentrată pe oferirea de soluții digitale cu rezultate profesionale și satisfacție în mediul online sau personal. Serviciile noastre pentru site-urile web includ planificare, dezvoltare, management, administrare web site, creare de soluții digitale complementare prezentării afacerii sau exprimarea intereselor și pasiunilor prin intermediul prezentărilor video, servicii de scanare fotografii și scanare filme foto color sau alb-negru.


Acest website (www.digitkon.com), este prezentat în calitate de autor / proprietar / administrator / utilizator de către SC Colateral Partners SRL, cu sediul în București, Șos.Vergului Nr.65, Bl.17, Sc.E, Et.8, Apt.190, sector 2, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti cu nr.J40/547/2007 cu codul unic de înregistrare RO20547364.

MISIUNE

solutii-digitale-video-digitkon

Scopul nostru este de a fi inovatori prin strategie și creativitate, de a realiza proiecte care să ofere o experiență de utilizare plăcută și performanța de la care se așteaptă clienții noștri. Relațiile cu clienții noștri sunt valoroase pentru noi și ne apropiem de fiecare în parte, cu convingerea că doar printr-un parteneriat durabil ne putem dezvolta.

VIZIUNE

solutii-digitale-foto-digitkon

Viziunea noastră se bazează pe o abordare puternică și sistematică pentru definirea scopului și obiectivelor clienților noștri pentru a oferi soluții în modul cel mai competent, personalizat și în timp util.


Dinamic, Digitkon este în căutare constantă și entuziastă pentru a oferi un punct de vedere diferit, cu un singur scop: de a contribui la îndeplinirea obiectivelor și satisfacția partenerilor noștri, de a dezvolta și implementa soluții performante pentru prezentarea și creșterea valorii afacerii.

Soluții Digitale Web
Șoseaua Vergului Nr.65, Sector 2
București, România
Telefon: +40-722-134-298
Email:office[@]digitkon.com
facebook-digitkon
twitter-digitkon
googl+-digitkon

Prețurile afișate includ TVA

Înapoi la conţinut | Înapoi la meniul principal