Digitkon
Digitkon
Mergeţi la conţinut

emoții în sunet și culoare

Fotografiile expoziţiilor de pictură, fotografiile de la nuntă, botez sau alte evenimente, imaginile imortalizate realizate în natură, pot fi transformate în prezentări video cu coloană sonoră, tranziţii şi efecte speciale memorabile.

PREZENTĂRI VIDEO CU TRANZIȚII ȘI EFECTE SPECIALE

Creare montaje video:  • cu momentele memorabile de la nuntă, botez, zile onomastice și alte evenimente speciale  • cu instantanee din vacanță  • cu imaginile imortalizate în natură  • cu lucrări artistice cum ar fi picturile și caricaturile  • cu prezentarea afacerii și produselor pe care le oferiți.


Alegeți ca momentele cele mai frumoase din viața dumneavoastră și emoțiile surprinse în fotografii

să le retrăiți în muzică și culoare prin intermediul unei prezentări video.

Avantajele montajelor foto:


  • Vă veți bucura de redarea momentelor frumoase într-un mod intens


  • Veți putea încărca prezentarea video pe un site de partajare video cum ar fi YouTube sau Vimeo  • Rularea fișierului multimedia pe diferite dispozitive mobile și TV  • Integrarea pe site-ul sau blogul dumneavoastrăPolitical Cartoonist Gary Barker

Business Illustrations and Political Cartoons by Gary Barker. Video presentation by Digitkon

Acordăm atenție fiecărui cadru, durată, tranziție și efect, astfel încât conținutul montajului video să fie evocativ și expresiv.

Pentru realizarea unui montaj video cât mai dinamic, emoționant și atractiv, vor fi selectate 40 - 50 dintre cele mai semnificative fotografii astfel încât durata timpului adecvat pentru montaj să se încadreze în maxim 4 - 5 minute recomandate.


Pentru obținerea efectelor dorite, este recomandat ca durata filmului de prezentare să fie relativ scurtă.

Digitkon va preda video montajul în două formate: un fișier video digital de înaltă fidelitate Full HD, și o versiune digitală video optimizată pentru web.


Durata de execuție depinde de prelucrarea imaginilor și complexitatea procesului creativ și poate dura de la 3 zile la 7 zile.

Pot interveni cazuri când solicitările dumneavoastră depășesc timpul maxim recomandat, situație în care vă rugăm să ne contactați pentru furnizarea de detalii și obținerea unei oferte personalizate.

Alegeți bucuriacalitateasiguranța retrăirii amintirilor dumneavoastră

Pentru detalii, vă rugăm să sunați la +40-722-134-298 sau puteți completa formularul de contact:


ALTE SERVICII DIGITALE OFERITE:


WEB DESIGN

Prezență în mediul online

RETUȘARE FOTO

Imagini de calitate

RECUPERARE DATE
SOLUȚII DIGITALE

Servicii și Produse

Spuneți-le și prietenilor dumneavoastră

Înapoi la conţinut