logo-digitkon
logo-digitkon
Du-te la conținut

WEB DESIGN

creare pagini web

Realizăm site-uri web atractive și personalizate pentru prezentarea și promovarea în mediul online a imaginii, a produselor și serviciilor oferite de companii și persoane întreprinzătoare, în concordanță cu domeniul de activitate.


În procesul de creare și proiectare site web, ținem cont de toate elementele ce pot contribui la succesul prezentării imaginii și afacerii dumneavoastră în mediul online.


Pentru a vă fideliza clienții existenți,  pentru a atrage noi clienți și a consolida o relație de încredere cu partenerii dumneavoastră, Digitkon concepe și dezvoltă pagini web cu o structură clară, interfață grafică plăcută și o corectă funcționare tehnică.


Conținutul unic și de calitate poate oferi vizitatorului site-ului web, informațiile utile într-un mod coerent și eficient.

REALIZARE SITE-URI DE PREZENTARE:

ARTĂ

FOTOGRAFIE


Portofoliul începe cu dumneavoastră: cu cât realizările artistice vor fi vizualizate și distribuite mai mult, cu atât veți fi mai cunoscut pe web.

SERVICII

ORGANIZAȚII


Cercetări recente au arătat că persoanele întreprinzătoare, firmele și organizațiile prezente pe internet cresc mai repede și câștigă mai mult.


RESTAURANT

PIZZERIE


Pentru întâlnirile romantice, gurmanzi sau pentru evadările prietenilor din cotidian.

CEREMONII

EVENIMENTE


Cele mai semnificative și importante zile din viața dvs.

ETAPELE ÎN PROCESUL DE PROIECTARE WEBSITE

RESPONSIVE WEB DESIGN

Pentru ca utilizatorii site-ului să aibă o experiență de navigare perfectă și plăcută, paginile site-ului dumneavoastră vor fi construite să se adapteze automat la dimensiunea dispozitivului utilizat de către vizitatori astfel încât conținutul și imaginile să fie clar vizibile atât pe desktop, tabletă sau smartphone.

ÎNTREȚINERE ȘI ADMINISTRARE WEBSITE

Colaborarea noastră va continua astfel încât să beneficiați de maximă atenție prin întreținerea, administrarea și implementarea de noi tehnologii sau facilități. Aflați mai multe aici.

Pentru detalii și rezervare vă rugăm să ne contactați,

sunând la +40-722-134-298 sau completând formularul:

RECOMANDAT de DIGITKON

servicii auxiliare

Vă punem la dispoziție servicii auxiliare care să satisfacă pe deplin atât confortul cât și experiența retrăirii amintirilor și emoțiilor dumneavoastră.
scanare foto

precizie și acuratețe

editare foto

imagini vibrante

printare foto

albume pentru cei dragi

arhivare digitală

date digitale în siguranță

Înapoi la cuprins