Digitkon
Digitkon
Mergeţi la conţinut

creare pagini web

Realizăm site-uri web atractive și personalizate pentru prezentarea și promovarea în mediul online a imaginii, a produselor și serviciilor oferite de companii și persoane întreprinzătoare, în concordanță cu domeniul de activitate.


În procesul de creare și proiectare site web, ținem cont de toate elementele ce pot contribui la succesul prezentării imaginii și afacerii dumneavoastră în mediul online.


Pentru a vă fideliza clienții existenți,  pentru a atrage noi clienți și a consolida o relație de încredere cu partenerii dumneavoastră, Digitkon concepe și dezvoltă pagini web cu o structură clară, interfață grafică plăcută și o corectă funcționare tehnică.


Conținutul unic și de calitate poate oferi vizitatorului site-ului web, informațiile utile într-un mod coerent și eficient.

REALIZARE SITE-URI DE PREZENTARE:

website-uri pentru fotografie si arta

ARTĂ

FOTOGRAFIE


Portofoliul începe cu dumneavoastră: cu cât realizările artistice vor fi vizualizate și distribuite mai mult, cu atât veți fi mai cunoscut pe web.

creare site prezentare servicii si organizatii

SERVICII

ORGANIZAȚII


Cercetări recente au arătat că persoanele întreprinzătoare, firmele și organizațiile prezente pe internet cresc mai repede și câștigă mai mult.


realizare site prezentare restaurante sau pizzerii

RESTAURANT

PIZZERIE


Pentru întâlnirile romantice, gurmanzi sau pentru evadările prietenilor din cotidian.

site prezentare ceremonii si evenimente speciale

CEREMONII

EVENIMENTE


Cele mai semnificative și importante zile din viața dvs.

ETAPELE ÎN PROCESUL DE PROIECTARE WEBSITE

contractare sevicii de web design

1. CONTACTAȚI-NE


Ne place să vorbim cu partenerii noștri! Așteptăm un apel la numărul de telefon +40-722-134-298 sau scrieți un e-mail prin intermediul formularului de pe pagina de contact și vă vom răspunde la eventualele întrebări și solicitări. Sunteți gata pentru schimbare? Completați formularul pentru a vă rezerva un spațiu pentru site-ul dumneavoastră chiar de astăzi.


planificare strategie web design

2. ANALIZA ȘI PLANIFICAREA STRATEGIEI


Dacă deja știți cum trebuie să fie site-ul dumneavostră, Digitkon vă va asculta cu atenție viziunea. Dacă veți avea nevoie de ajutor la această etapă, vom fi bucuroși ca împreună să analizăm și să elaborăm o strategie astfel structurată încât website-ul dumneavoastră mult dorit să devină realitate.


creare site-web pentru prezenta in online

3. WEB DESIGN: DESIGNUL ȘI PROIECTAREA SITE-ULUI WEB


Vă vom prezenta o machetă grafică în concordanță cu domeniul dumneavostră de activitate.


continut site

4. CONȚINUTUL PAGINII WEB ȘI CONSIMȚĂMÂNT


Acum este momentul pentru a colecta informațiile de tip text și imagini care doriți să existe pe site. Dacă nu aveți conținut text sau imagini sau doriți schimbarea acestora, vă putem ajuta întrucât avem încheiat un parteneriat cu o echipă pentru furnizarea unui conținut de creație calitativ. După implementarea conținutului site-ului, îl veți putea vedea și ne puteți spune ce vă place și ce trebuie revizuit pentru a vă plăcea și mai mult. De asemenea, acesta va fi momentul în care vi se va solicita să efectuați plata.


optimizare pagini web

5. SEO ȘI FINISARE


Este etapa în care vom adăuga titlurile de pagini web, descrierea paginilor web și meta tagurile scrise de către dumneavoastră sau echipă, necesare pentru ca site-ul să fie găsit de motoarele de căutare.


publicare site web

PUBLICARE SITE


Felicitări, noul site este gata de lansare. Pregătiți-vă pentru ascensiune rapidă! Este timpul să ne bucurăm și să sărbătorim viitorul dumneavoastră.


responsive web design

RESPONSIVE WEB DESIGN


Pentru ca utilizatorii site-ului să aibă o experiență de navigare perfectă și plăcută, paginile site-ului dumneavoastră vor fi construite să se adapteze automat la dimensiunea dispozitivului utilizat de către vizitatori astfel încât conținutul și imaginile să fie clar vizibile atât pe desktop, tabletă sau smartphone.

administrare site web

ÎNTREȚINERE ȘI ADMINISTRARE WEBSITE


Colaborarea noastră va continua astfel încât să beneficiați de maximă atenție prin întreținerea, administrarea și implementarea de noi tehnologii sau facilități. Aflați mai multe aici.

Pentru detalii, vă rugăm să sunați la +40-722-134-298 sau puteți accesa butonul de solicitare ofertă:

ALTE SERVICII DIGITALE OFERITE:


SCANARE FOTO

Scanare filme și fotografii

PREZENTĂRI VIDEO
RECUPERARE DATE
SOLUȚII DIGITALE

Servicii și Produse

Spuneți-le și prietenilor dumneavoastră

Înapoi la conţinut