logo-digitkon
logo-digitkon
Du-te la conținut

RESTAURARE FOTOGRAFII VECHI ȘI DETERIORATE

restabilirea și reînnoirea vechilor amintiri

AMINTIRI PREȚIOASE PENTRU GENERAȚII

salvarea fotografiilor rupte, arse, pătate, decolorate...

ȘTIM CÂT DE IMPORTANTE VĂ SUNT AMINTIRILE


Vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a recupera, a păstra și a vă bucura de momentele preferate alături de cei dragi:
digitizare filme fotografice, scanare imagini imprimate, editarea sau recondiționarea imaginilor digitale și printare digitală.

RESTAURARE ONLINE de FOTOGRAFII DIGITALE în BUCUREȘTI, ROMÂNIA

introduceți imaginile fragile și prețioase în era digitală


Arareori fotografiile vechi sunt în stare perfectă și cel mai adesea este nevoie de ajutorul unui retușator profesionist. Mulți dintre noi avem o mulțime albume pline de fotografii vechi, afectate de timp și uzură, care necesită să fie recondiționate. Doriți să vă revigorați fotografiile tipărite din arhiva familiei? Vă tratăm amintirile prețioase cu toată atenția și grija pe care o merită o istorie a familiei și a celor dragi. Chiar dacă fotografiile dumneavoastră sunt arse, rupte, crăpate, zgârâiate, decolorate, îngălbenite sau sunt afectate de mucegai, pete, cute sau lacrimi și necesită reparații și restaurări mai complexe, există posibilitatea ca acestea să fie restaurate, chiar și colorizate, pentru a vă bucura pe deplin de redarea emoțiilor și simțămintelor.


Portretele și fotografiile vechi cu bunicii și străbunicii, părinții, cu rudele sau prietenii din copilărie și de la școală, ale profesorilor dragi, și a capturilor fotografice făcute în vacanțe sunt amintiri mult prea prețioase pentru a fi lăsate în uitare, pierderii.
Vreau fotografii retușate. Ce trebuie să știu și să fac?

PROCES DE RECONDIȚIONARE FOTO COLOR și ALB-NEGRU

1. Analiză, timp de execuție și estimare de preț
Fiecare fotografie este analizată în vederea stabilirii unui preț. Prețul variază în funcție de deteriorarea fiecărei fotografii și timpul alocat pentru restaurare. Prețul final va reflecta tehnicile și abilitățile necesare reparării fotografiilor și intervalul de timp necesar pentru prelucrare.
2. Prelucrare imaginilor afectate de timp și uzură
Fiecare fotografie deteriorată se va prelucra manual, utilizând tehnicile și abilitățile necesare reparării foto, într-un editor foto profesional (Photoshop). Și da, folosim o gamă largă de tehnici pentru îmbunătățirea fotografiilor vechi și a imaginilor de epocă, unice și irepetabile.
3. Acceptare, plată și livrare
Odată ce examinați previzualizarea și acceptați materialul fotografic retușat, vi se va trimite factura și linkul de plată pe adresa de email. După efectuarea plății, veți descărca materialul foto restaurat trimis prin intermediul unei platforme de trimitere fișiere digitale.

ALEGEȚI BUCURIACALITATEAPĂSTRAREASIGURANȚA AMINTIRILOR PREȚIOASE

Digitkon NU mai oferă serviciul de recondiționare foto însă știm cât de mult vă iubiți arhiva fotografiilor de familie, astfel că vă recomandăm să alegeți să beneficiați de serviciile partenerului nostru: Fotofixer.ro. Pentru a vedea galeria cu exemple de fotografii restaurate, a afla detalii și a rezerva serviciul vă rugăm să accesați site-ul partenerului nostru.

RECOMANDAT de DIGITKON

servicii auxiliare

Vă punem la dispoziție servicii auxiliare care să satisfacă pe deplin atât confortul cât și experiența retrăirii amintirilor și emoțiilor dumneavoastră.
scanare foto

precizie și acuratețe

editare foto

imagini vibrante

printare foto

albume pentru cei dragi

arhivare digitală

date digitale în siguranță

Înapoi la cuprins