logo-digitkon
logo-digitkon
Du-te la conținut

EVENIMENTE MEMORABILE

SITE-URI WEB DE PREZENTARE CEREMONII MEMORABILE

Este una dintre cele mai importante zile din viața dumneavoastră. Permiteți accesul la fiecare moment celor apropiați - începând de la alegerea datei, până în ziua nunții sau chiar până vă întoarceți din luna de miere pe un site de prezentare ceremonii. Va fi o cale minunată de a vă reaminti și retrăi acest eveniment atât de special.

Acesta este un moment magic, un vis devenit realitate, începutul unui nou capitol.
mireasa-cu-buchet-de-flori

Există atâtea lucruri de făcut și atâtea decizii de luat. Nu privați de distracție familia, prietenii, pe cei care nu pot fi cu dumneavoastră pentru a vă ajuta cu toate pregătirile de nuntă.

buchet-de-flori-ceremonii
pregatire-mire-pentru-nunta

Fiecare fotografie reprezintă o memorie, o emoție, un moment important în viața voastră. Nu a fost niciodată atât de ușor de a partaja fotografii și clipuri video cu prietenii și rudele. Ei vor fi în măsură să le răsfoiască în confort oriunde se vor afla, chiar și atunci când vor folosi tabletele sau smartphone-urile.

MIRI, ROCHII, BUCHETE ȘI CONFETTI

data-ceremoniei-memorabile
Planificați totul cu atenție, furnizați cele mai importante informații și răspundeți la emailuri, clar și fără îndoială: va fi ziua perfectă! Vom adăuga pe site o hartă astfel încât toată lumea să știe cum să ajungă la cununia civilă, la biserică și restaurant, iar prin intermediul formularului de contact, oaspeții vor putea să vă scrie.
lista-cadouri-nunta

Toată lumea va dori să vă ofere cadoul potrivit. Faceți cunoscut ceea ce vă doriți sau aveți nevoie, eventual chiar cu linkuri de unde pot fi cumpărate cadourile. Va fi apreciat!

ceremonia-iubirii

Amintiți-vă că fiecare poveste de dragoste este unică. Amintiți-vă că fiecare imagine conține emoție la care puteți adăuga în cuvinte simțămintele și sentimentele trăite. Amintiți-vă că în jurul dragostei dumneavoastră, "gravitează" cei dragi! Amintiți-vă că: "O căsătorie de succes este un edificiu care trebuie să fie reclădit zi de zi." - Andre Maurois

Pentru detalii și rezervare vă rugăm să ne contactați,

sunând la +40-722-134-298 sau completând formularul:

Înapoi la cuprins